Meny

Rätterna i vår Á la carte-meny byts ut efter säsongUppläggningen är en del av helhetenEn måltid ska tilltala alla sinnenNågot litet och sött på maten

Rätterna i vår Á la carte-meny byts ut efter säsong

Uppläggningen är en del av helheten

En måltid ska tilltala alla sinnen

Något litet och sött på maten


 

Vår a la carte-meny

 

Våra festmenyer finner du här

 

 

   


 
   

Förrätter

 
Carpaccio på rostade rödbetor med fetaost, serveras med vinägrett på äpplen och schalottenlök samt örtsallad med karamelliserade pekannötter 165 kr
Löjrom (50g) med rödlök, créme fraiche, citron och toast 207 kr
Ankleverterrin med grillat Gimoäpple, vinägerkokt sidfläsk, hallon, rostade nötter och brioche 194 kr
Tartar av svensk biff med rödlök, kapris, hackade rödbetor, äggula, cornichons och senap 180 kr 
Morotssoppa smaksatt med ingefära serveras med grapefruktklyftor och färsk ostcréme 145 kr 
 

Huvudrätter

 
Flamberad pepparstek med grönpepparsås, gurksallad och potatiskaka     395 kr
Lättrimmad torskrygg från Nordnorge, färska räkor, riven pepparrot, pocherat ägg, brynt smör och hollandaisesås 290 kr
Saffransrisotto med hummer och stora räkor, Grana Padano-ost och citrondressing 255 kr
Sotad hjortytterfilé med broccolipuré, stekt pak choi, björnbärssås, grönkålsrosetter och palsternacksstrimlor 345 kr
Grillad Entrecote Bordelaise med kantareller, jordärtskockpuré och tomatsallad Caprese 350 kr 
 

Dessert

 

Herrgårdens osttallrik med ostar från Gullspira Gård, Brillat Savarin och Münster serveras med fikonmarmelad och pumpernickelbröd

165 kr

Äppeltartlette med citroncrème och vaniljglass

125 kr

Herrgårdens vaniljglass med chokladsås (2 kulor)

90 kr

Crème Brûlée

95 kr