Meny

Rätterna i vår Á la carte-meny byts ut efter säsongUppläggningen är en del av helhetenEn måltid ska tilltala alla sinnenNågot litet och sött på maten

Rätterna i vår Á la carte-meny byts ut efter säsong

Uppläggningen är en del av helheten

En måltid ska tilltala alla sinnen

Något litet och sött på maten


 

Vår a la carte-meny

 

Våra festmenyer finner du här

 

 

 

Vår köksmästare rekommenderar

 

Stekt Herefordbiff med dragonsmörsås, tomatsallad med mozzarella och hasselbackspotatis

295 kr
   

Förrätter

 
Löjrom med crème fraiche, hackad silverlök, citron och brioche 190 kr
Färsk vit sparris med carpaccio på kalvytterfilé, rostade pumpakärnor och grillad lime 185 kr
Jordärtskockscrème med sikrom, vattenkrasse och vitlöksgrissini 135 kr
Carpaccio på rostade rödbetor med fetaost, serveras med vinägrett på äpplen och schalottenlök samt örtsallad med karamelliserade pecannötter 160 kr
   

Huvudrätter

 
Äkta Wienerschnitzel med citron, ansjovis, kapris, dagens sallad och potatissallad 280 kr
Smörstekt torskrygg på rotfruktstrimlor, rosépepparsås och friterad persilja 275 kr
Hjortytterfilé med färska smörsvängda kantareller, gräslök, marsalasås, lingonchutney och potatisgratäng 360 kr

Tempurafriterad Portabello med pocherad endive, sojabönecrème stuvad spetskål samt riven tryffel

185 kr
       

Dessert

 
Flamberad Crepe Suzette med Grand Marniere, sötsyrlig apelsinsås och vaniljglass 185 kr
Mille-feuille med färska bär och vit chokladmousse 145 kr
Sorbet eller glass, 1 kula 35 kr
Krispig friterad camembert med friterad persilja och hjortronsylt 160 kr
Crème Brûlée  125 kr
Petit four  45 kr